Plani i komunikimit të Ambasadës tënde

Aktiviteti kulturor i Përfaqësive-ROMË

Prill 2019 – Zhvillohet Java e Filmit Shqiptar në Itali “Albania si Gira”. Filmat e përzgjedhur për t’u shfaqur janë nga perlat e kinematografisë shqiptare, disa prej të cilëve nuk janë shfaqur jashtë atdheut më parë.

Aktiviteti kulturor i Përfaqësive-OTAVË

Shkurt 2019- Takime me diasporën në Edmonton të provincës Alberta & pjesemarrje ne festen e organizuar prej tyre me rastin e pavarësisë së Republikës së Kosovës. Shkurt 2019- Takime me diasporën në Kitchener të provincës Ontario & pjesëmarrje në festën …

Aktiviteti kulturor i Përfaqësive-MISIONI BE

Prill 2019 – Organizimi i eventit për dhënien e çmimit për Frankofoninë një personaliteti të letrave nga diaspora në Belgjikë Qershor 2019 – Vizita në shkollat ku fëmijët e komunitetit shqiptar mësojnë gjuhën shqipe

Aktiviteti kulturor i Përfaqësive-SOFJE

Mars 2019 – Ekspozitë në bashkëpunim me Bibliotekën Kombëtare bullgare mbi botime të rralla për figurën e Skënderbeut që gjenden në këtë Bibliotekë e që datojnë që në mesjetë Mars 2019 – Pritje në Ambasadë me gratë shqiptare me rastin …

Aktiviteti kulturor i Përfaqësive-MOSKË

Mars 2019 – Aktivitet kulturor me rastin e 8 marsit me gratë nga komuniteti shqiptar dhe Shoqata e Miqësisë Rusi-Shqipëri Maj 2019 – Promovimi i shqiptarëve të suksesshëm – aktivitet me filologen dhe pedagogen e gjuhës shqipe në MGIMO, znj. …

Aktiviteti kulturor i Përfaqësive-LUBJANË

Mars 2019 – Promovim në Akademinë e Shkencave të Sllovenisë i botimit në gjuhën sllovene të librit kushtuar familjeve të vjetra fisnike shqiptare në Koper. Aktiviteti organizohet nga Ambasada në bashkëpunim me Prof. Nataša Gregorič Bon, e cila ka njohuri …

Aktiviteti kulturor i Përfaqësive ZAGREB

Shkurt 2019 – Koncert me këngëtaren e mirënjohur Merita Halili, në bashkëpunim me Shoqatën e Grave Shqiptare “Drita”. Shkurt 2019 – Aktivitet për promovimin e librit “Kosova” – vëllimet VI,VII,VIII, të akademikut Jusuf Buxhovi, në Bibliotekën Qendrore Shqiptare të Zagrebit, …

Aktiviteti kulturor i Përfaqësive- PRISHTINË

Janar 2019 – Shfaqje dokumentari mbi jetën dhe veprën e kineastes së mirënjohur shqiptare, znj. Xhanfize Keko. Mars 2019 – Promovim i kulinarisë shqiptare, promovim dhe degustim i verërave. Prill 2019- Aktivitet përkujtimor për 20 vjetorin e eksodit kosovar, që …

Në këtë rubrikë do të njiheni me planin e komunikimit vjetor të të gjitha Ambasadave dhe Konsullatave me data dhe tematika të përmbledhura. Kjo do t’i shërbejë qytetarëve jo vetëm për t’i informuar, por edhe për të marrë pjesë në pritjet apo eventet qe organizohen nga Përfaqësitë për komunitetin shqiptar apo për festat kombëtare.

Go Top