Amerikë

Ambasada Shqiptare në Brazil

Marrëdheniet dypalëshe Brazili dhe Shqipëria vendosën marrëdhëniet diplomatike më 4 prill 1961 dhe shpejt nënshkruan një Marrëveshje Tregtare dhe Pagesash …
Lexo më shumë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës – Uashington

Mbulimi Diplomatik Barbados Guatemala Haiti Honduras Kosta Rika Meksika Panama Republika Dominikane Xhamajka Marrëdheniet dypalëshe Marrëdhëniet diplomatike midis Shteteve të …
Lexo më shumë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Kanada

Marrëdheniet dypalëshe Marrëdhëniet midis Republikës së Shqipërisë dhe Kanadasë, janë vendosur më 10 shtator të vitit 1987. Deri në vitin …
Lexo më shumë

Misioni i Përhershëm i Republikës së Shqipërisë në Organizatën e Kombeve të Bashkuara – Nju Jork

Mbulimi Diplomatik Botsvana Burundi Dominika Kiribati Komoros Kongo Demokratike Kuba Mikronezia Nauru Nikaragua Palau Samoa Sao Tome dhe Principe Sejshell …
Lexo më shumë

Ambasada Otava

Ambasada Uashington

Ambasada Brazilia

Misioni Nju Jork & Zyra Konsullore Nju Jork

Go Top