Azi

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Izrael

Marrëdheniet dypalëshe Marrëveshjet dypalëshe me Izraelin Marrëveshje midis Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Shtetit të Izraelit për …
Lexo më shumë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Mbretërinë e Arabisë Saudite – Riad

Mbulimi Diplomatik Brunei (nd), Eritrea (nd), Etiopia (Nd) Bahrein(jr), Jemen (Jr) Oman (Jr) Somalia(nd) Marrëdheniet dypalëshe Marrëdhëniet diplomatike midis Republikës …
Lexo më shumë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Katar

Marrëdheniet dypalëshe Zbulo më shumë për shërbimet e Ambasadës Zbulo më shumë për trokitjen virtuale …
Lexo më shumë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Emiratet e Bashkuara Arabe

Marrëdheniet dypalëshe Zbulo më shumë për shërbimet e Ambasadës Zbulo më shumë për trokitjen virtuale …
Lexo më shumë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Kuvajt

Marrëdheniet dypalëshe Marrëdhëniet diplomatike mes dy vendeve u vendosën më 08.08.1968, por janë intensifikuar sidomos në fillim të viteve ‘90 …
Lexo më shumë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Japoni – Tokio

Mbulimi Diplomatik Australi (nd), Filipine (nd), Indonezi (nd), Malajzi (nd), Singapor (nd), Zelanda e Re(nd) Marrëdheniet dypalëshe Vendosur  më Prill, …
Lexo më shumë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Kinë – Pekin

Mbulimi Diplomatil Mijanmar, (nd), Bhutan (nd), India(nd), Kamboxhia (nd), Laos (nd), Bangladesh (jr), Kore e Jugut (Nr), Kore e Veriut …
Lexo më shumë

Ambasada Izrael

Ambasada Riad

Ambasada Katar

Ambasada Arabi

Ambasada Kuvajt

Ambasada Japoni 

Ambasada Kine

Go Top