Aktiviteti kulturor i Përfaqësive-OTAVË

Shkurt 2019- Takime me diasporën në Edmonton të provincës Alberta & pjesemarrje ne festen e organizuar prej tyre me rastin e pavarësisë së Republikës së Kosovës.

Shkurt 2019- Takime me diasporën në Kitchener të provincës Ontario & pjesëmarrje në festën e organizuar prej tyre me rastin e pavarësisë së Republikës së Kosovës.

Mars 2019 –   Pjesëmarrje në aktivitetin e organizuar nga RH Scholarship në Toronto

Prill 2019 – Pjesëmarrje në koncertin e bamirësisë “Tinguj për vendin tim”, organizuar nga Diaspora dhe me performancë të artistëve shqiptarë në Kanada.

Prill 2019- Pjesëmarrje në ceremoninë e përurimit të Shtëpisë Shqiptare të Hamiltonit.

Go Top