Aktiviteti kulturor i Përfaqësive ZAGREB

Shkurt 2019 – Koncert me këngëtaren e mirënjohur Merita Halili, në bashkëpunim me Shoqatën e Grave Shqiptare “Drita”.

Shkurt 2019 – Aktivitet për promovimin e librit “Kosova” – vëllimet VI,VII,VIII, të akademikut Jusuf Buxhovi, në Bibliotekën Qendrore Shqiptare të Zagrebit, së bashku me Këshillit të Pakicës Kombëtare Shqiptare të Qytetit të Zagrebit.

Shkurt 2019 – Pjesëmarrje në shfaqjen teatrale “Kreolët e Ballkanit” vënë në skenë nga Teatri Kombëtar Eksperimental i Tiranës, me autor dhe regji të Enver Petrovcit, nën kujdesin e Unionit të Shqiptarëve të Kroacisë

Mars 2019 – Pritje në Ambasadë me gratë shqiptare me rastin e ditës së 8 marsit.

Prill 2019 – Organizimi i një koncerti me muzikë klasike me instrumentistë shqiptar dhe kroat.

Go Top