Aktiviteti kulturor i Përfaqësive-LUBJANË

Mars 2019 – Promovim në Akademinë e Shkencave të Sllovenisë i botimit në gjuhën sllovene të librit kushtuar familjeve të vjetra fisnike shqiptare në Koper. Aktiviteti organizohet nga Ambasada në bashkëpunim me Prof. Nataša Gregorič Bon, e cila ka njohuri për gjuhën shqipe dhe ka kryer studimet e doktoraturës me subjekt nga Shqipëria.

Prill 2019 – Takime të Ambasadës me drejtuesit e të gjithë shoqatave shqiptare: Migjeni, Forum-Ilirida, Iliria, Besa, Bashkimi, etj., për inkurajim bashkëpunimi e projekte të përbashkëta.

Prill 2019- Dita e turizmit të Shqipërisë, organizohet nga Ambasada në Lubjanë. Merr pjesë edhe Ministri i Turizmit dhe Mjedisit të Shqipërisë.

Go Top