Aktiviteti kulturor i Përfaqësive- PRISHTINË

Janar 2019 – Shfaqje dokumentari mbi jetën dhe veprën e kineastes së mirënjohur shqiptare, znj. Xhanfize Keko.

Mars 2019 – Promovim i kulinarisë shqiptare, promovim dhe degustim i verërave.

Prill 2019- Aktivitet përkujtimor për 20 vjetorin e eksodit kosovar, që do të zhvillohet në Kukës, me pjesëmarrjen e rreth 3000 kosovareve, e ku do ketë aktivitete te ndryshme, kulturore, koncerte, shfaqje, ekspozita me pjesëmarrjen e krerëve më të lartë të 2 vendeve.

Maj 2019 – Event kulturor me 200 vajza shqiptare të martuara në Kosovë.

Go Top