Evropë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Zvicër

Marrëdhëniet dypalëshe Këshilli Federal Zviceran e njohu shtetin e ri Shqiptar në 1 Mars të vitit 1922. Në 1929 është …
Lexo më shumë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Kroaci

Marrëdhëniet dypalëshe Shqipëria dhe Kroacia janë vende anëtare të NATO-s dhe marrëdhëniet dypalëshe mbështeten në një bashkëpunim që intensifikohet vazhdimisht …
Lexo më shumë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Austri

Bashkëpunimi politik Marrëdhëniet diplomatike ndërmjet Shqipërisë dhe Austrisë janë vendosur që më   3 dhjetor 1913, ku Ministria e Jashtme e …
Lexo më shumë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Vatikan

Marrëdhëniet dypalëshe Zbulo më shumë për shërbimet e Ambasadës  Zbulo më shumë për trokitjen virtuale …
Lexo më shumë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Poloni

Mbulimi Diplomatik Estonia Letonia Lituania Ukraina Marrëdhëniet dypalëshe Marrëdhëniet me Poloninë Viti 1937 konsiderohet si viti i vendosjes së marrëdhënieve …
Lexo më shumë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut

Marrëdhëniet Shqipëri-Maqedoni e Veriut Shqipëria, më 26 prill 1993, me anë të një Deklarate, ka njohur pavarësinë dhe sovranitetin e …
Lexo më shumë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Suedi – Stokholm

Mbulimi Diplomatik Norvegjia Finlanda Marrëdhëniet dypalëshe Marredheniet me Suedine Marrëdhëniet diplomatike midis Shqipërisë dhe Suedisë janë vendosur më 20 qershor …
Lexo më shumë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Bullgari – Sofje

Mbulimi Diplomatik Moldavia (jr) Marrëdhëniet dypalëshe Marrëdhëniet diplomatike ndërmjet Shqipërisë dhe Bullgarisë janë vendosur në vitin 1922 dhe më vonë, …
Lexo më shumë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Itali – Roma

Mbulimi Diplomatik Kepi I Gjelbert (nd), Malta (jr), San Marino (jr), Tanzania (nd) Marrëdhëniet dypalëshe Marrëdhëniet shqiptaro-italiane janë të lashta …
Lexo më shumë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Kosovë

Marrëdhëniet dypalëshe Që prej shpalljes së pavarësisë së Kosovës, marrëdhëniet dypalëshe mes dy anëve të kufirit janë rritur nga viti …
Lexo më shumë
Loading...

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Stamboll

Zbulo më shumë për shërbimet e Konsullates Zbulo më shumë për trokitjen virtuale Njoftime të Konsullatës …
Lexo më shumë

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Bari

Zbulo më shumë për shërbimet e Konsullates Zbulo më shumë për trokitjen virtuale Njoftime të Konsullatës …
Lexo më shumë

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano

Zbulo më shumë për shërbimet e Konsullates Zbulo më shumë për trokitjen virtuale Njoftime të Konsullatës Sherbim postal per pasaportat …
Lexo më shumë

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Selanik

Shqipëria destinacion i investimeve tuaja Shqipëria është vend me një potencial të madh ekonomik, për shkak të vendndodhjes gjeografike, demografisë …
Lexo më shumë

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Janinë

Zbulo Shqiperine Shqipëria ka shumë bukuri natyrore e kur ta vizitoni atë, do të thoni: pse kaq shumë për ta …
Lexo më shumë

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Mynih

Lajme dhe njoftime te Konsullates   Zbulo më shumë për shërbimet e Konsullates  Zbulo më shumë për trokitjen virtuale …
Lexo më shumë

Ambasada Ankara

Ambasada Athina

Ambasada Beograd

Ambasada Berlin

Ambasada Berna

Ambasada Bratislava

Ambasada Budapest

Ambasada Bukuresht

Ambasada Haga

Ambasada Kopenhaga

Ambasada Londra

Ambasada Lubjana

Ambasada Madrid

Ambasada Moska

Ambasada Paris

Ambasada Podgorica

Ambasada Praga

Ambasada Prishtina

Ambasada Roma

Ambasada Sofja

Ambasada Stokholm

Ambasada Shkup

Ambasada Varshava

Ambasada Vatikan

Ambasada Vjena

Ambasada Zagreb

Konsullata e Përgjithshme Mynih

Konsullata e Përgjithshme Janina

Konsullata e Përgjithshme Selanik

Konsullata e Përgjithshme Milano

Konsullata e Përgjithshme Bari

Konsullata e Përgjithshme Stamboll

Misioni Bruksel

Misioni Gjeneva

Misioni Strasburg

Misioni i Shqipërisë në UNESCO (Francë)

Misioni Vjena

Go Top