Ambasada Belgjikë

1. 08 Shtator 2023, Takim koordinues me Shoqatat shqiptare në Belgjikë, me fokus aktivitetet e përbashkëta dhe bashkëpunimin e ndërsjelltë midhur me çështje të Diasporës Shqiptare në Belgjikë.

2. 16-17 Shtator 2023, “Ditët e Trashëgimisë” – Ambasada hap dyert e saj për qytetarët belg për të zbuluar pasurinë e atraksioneve të trashëgimisë, historisë dhe kulturës shqiptare.

3. 25 Nëntor 2023, Festa e Pavarësisë, e cila do të organizohet me Komunën e Saint-Gilles, Belgjikë

Go Top