Aktiviteti kulturor i Përfaqësive-MOSKË

Mars 2019 – Aktivitet kulturor me rastin e 8 marsit me gratë nga komuniteti shqiptar dhe Shoqata e Miqësisë Rusi-Shqipëri

Maj 2019 – Promovimi i shqiptarëve të suksesshëm – aktivitet me filologen dhe pedagogen e gjuhës shqipe në MGIMO, znj. Diana Dyrzi

Go Top