Ambasada Pragë

Shtator

· Aktivitet në mbështetje të ekipit tonë kombëtar për ndeshjen e futbollit Shqipëri-Çeki që do të zhvillohet në Pragë më 7 shtator.

· Lançimi i klasës së gjuhës shqipe për femijët e komunitetit shqiptar që jetojnë në Pragë.

Tetor

· Takim me profesionistë dhe studentë shqiptarë në Çeki, me qëllim vijimin e komunikimit dhe ndërveprimit mes tyre dhe me Ambasadën, të nisur në takimin e qershorit 2023.

Nëntor

· Organizimi i pritjes për Festat e Nëntorit për komunitetin shqiptar në Çeki si dhe për trupën diplomatike në Pragë.

Dhjetor

· Aktivitet me të rinjtë dhe fëmijët e komunitetit shqiptar në Çeki për njohjen me kulturën dhe traditat kombëtare.

· Në prag të festave të fundvitit aktiviteti “Festojmë shqip”, me prezantim të kulinarisë, muzikës, këngëve e valleve shqiptar

Go Top