Ambasada Bari

Ne muajin shtator do organizohet takimi me Komunitetin arberesh ne San Marzano di San Giuseppe me pjesmarrjen edhe te perfaqesuesve te institucioneve lokale italiane. Gjithashtu ne shtator,me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor per femijet shqiptare,Konsullata do organizoje …

Ambasada Belgjikë

1. 08 Shtator 2023, Takim koordinues me Shoqatat shqiptare në Belgjikë, me fokus aktivitetet e përbashkëta dhe bashkëpunimin e ndërsjelltë midhur me çështje të Diasporës Shqiptare në Belgjikë. 2. 16-17 Shtator 2023, “Ditët e Trashëgimisë” – Ambasada hap dyert e …

Ambasada Podgoricë

Shtator 2023 – Panairi i Librit shqip në Tuz Nëntor 2023 – Pritja e me rastin e Festës Kombëtare Dhjetor 2023 – Panairi Diplomatik në Podgoricë – Promovimi i produkteve tradicionale shqiptare -Java e kulturës së Shqipërisë në Malin e …

Ambasada Vjenë

1. Nëntor 2023 – Mbrëmjen gala me rastin e Festave të Nëntorit 2. Panairi Nderkombetar i Librit ne Vjene: 8.–12. November 2023 me pjesemarjen edhe te shkrimtareve dhe poeteve nga Shqiperia.

Ambasada Pragë

Shtator · Aktivitet në mbështetje të ekipit tonë kombëtar për ndeshjen e futbollit Shqipëri-Çeki që do të zhvillohet në Pragë më 7 shtator. · Lançimi i klasës së gjuhës shqipe për femijët e komunitetit shqiptar që jetojnë në Pragë. Tetor …

Ambasada Riad, Arabia Saudite

1-Takim me biznesmenë dhe përfaqësues të operatorëve turistikë në Xheda, lidhur me potencialin turistik të Shqipërisë si një destinacion të mirënjohur ndërkombëtar tashmë, si dhe lehtësirat e ofruara për investitorët e huaj në këtë sektor (periudha e parashikuar fund shtator …

Ambasada Zagreb

· 17-18 Tetor 2023 – Vizitë shtetërore e Presidentit të Republikës së Kroacisë në Shqipëri, SH.T.Z. Zoran Milanović · Vizitë e z. Ulsi Manja, Ministër i Drejtësisë së Shqipërisë në Kroaci, me ftesë të homologut kroat Malenica(TBC) · Vizitë e …

Ambasada Bratislave

Shtator 2023. Aktvitet me rastin e dites se Nene Terezes – Ambasada ne bashkepunim me qendren e motrave te Nene Terezes ne Bratislave do te organizoje nje meshe ne kujtim te shenjtores mireberese, si dhe do te shpendaje ndihma ne …

Ambasada Tokio

Shtator · Vizita e Deputetit Hirai dhe nje grup biznesmen, mbeshtetje ne bashkpunim me Ambasaden e Japonise. · Takim me JICA drejtorin rajonal, diskutim rreth projekteve te reja dhe ecurise se projekteve ne vazhdim. · Konsultimet dy paleshe ne Tokio, …

Go Top