Plan komunikimi

Plan komunikimi nga Ambasada e Londrës

Ambasada Londër

 • Aktivitet për turizmin dental, kozmetik, shëndetësor në Shqipëri.
 • Takim për “të bukurën shqiptare”.  Të ftuar të rinj shqiptarë, që operojnë në

industrinë e modës, make- up, modelingut, fotografisë, etj. Prezantim i veshjeve tradicionale

 • shqiptare, si një formë promovimi i turizmit kulturor.
 • Promovim i letërsisë, i librave të shkrimtarit Ismail Kadare, një panel të ftuarish.
 • Prezantim i Shqipërisë turistike përmes emrave të njohur, si Nënë Tereza etj.
 • ‘Një mik për Shqipërinë’, miq të huaj ftohen për t’u treguar për historinë e Shqipërisë,

traditën, ushqimin, figurat historike dhe turizmin.

 • ‘Një ditë në Ambasadën time’, seri takimesh me fëmijet e shkollave dhe të rinjtë që

jetojnë në Mbretërinë e Bashkuar për t’u folur për gjuhën, kulturën, traditat dhe vlerat e shqiptarizmit.

 • lntervista te Ambasadorit, për Alb UK TV, specifikisht për Turizmin dhe mundësive e

investimeve në Shqipëri.

 • Takime me biznesin shqiptar në Mbretërinë e Bashkuar.
 • Fushate, takime intensive në terren me operatorë turistike këtu në Mbretërinë e Bashkuar për të prezantuar
 • Shqipërinë turistike.
Go Top