E-Konsullata

E-konsullata është një aplikacion për telefonat celularë që MEPJ ka krijuar në kuadër të zhvillimit të diplomacisë dixhitale. Ky aplikacion shkarkohet nga Appstore dhe Playstore në çdo aparat celular që ka akses në internet dhe mund të përdoret kudo.
Shërbimet që ofron ky aplikacion janë:
  • Kontaktet e sakta dhe koordinatat e çdo përfaqësie shqiptare në botë;
  • Informacione mbi situatën politike dhe shëndetësore për secilin vend;
  • Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta bazuar në interesin e qytetarëve
  • Lista e vaksinave që duhen bërë në bazë të secilit vend;
  • Mundësi raportimi apo komunikimi të drejtëpërdrejtë me Drejtorinë e Çështjeve Konsullore në Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme;
Kjo rubrikë synon të informoj të gjithë qytetarët shqiptarë kudo që ndodhen dhe të shërbejë si një portë e drejtëpërdrejtë komunikimi me Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme. E-Konsullata është një aplikacion për smart phone dhe mund të shkarkohet pa pagesë si më poshtë: AppStore https://goo.gl/GmZnHY PlayStore https://goo.gl/Gkfqef

Pyetje rreth këtij aplikacioni.

  • A mund të lexoj përmbajtjen në aplikacion nëse nuk jam i lidhur në internet?

Jo, ju nuk mund të lexoni përmbajtjen e aplikacionit nëse nuk jeni të lidhur në internet.

  • Pse duhet të regjistrohem në këtë aplikacion?

Informacionet më të rëndësishme merren në kohë reale dhe është i përditësuar. Nëse ju regjistroheni ne ju lajmërojmë nëpërmjet një njoftimi (push notification ) sa herë hedhim një lajmërim të ri.

  • Sa shpesh përditësohen informacionet në këtë aplikacion?

Informacionet përditësohen çdo ditë, në hyrje të këtij aplikacioni ju do të vini re dhe datën e fundit kur është përditësuar.

  • A mbrohen të dhënat e mia personale gjatë përdorimit të këtij aplikacioni?

Po, për më tepër informacion lutemi referojuni politikave të privatësisë në këtë aplikacion.

Lista e Shteteve

Niger

Informacion i Përgjithshëm Gjuha zyrtare: Frëngjisht Kryeqyteti: Niamey Sistemi politik: Republikë Gjysmë Presidenciale Emri zyrtar: …
Lexo më shumë

Bjellorusi

Informacion i Përgjithshëm Gjuha zyrtare: Bjellorusisht, Rusisht Kryeqyteti: Minsku Sistemi politik: Republikë Presidenciale Emri zyrtar: …
Lexo më shumë

Zvicra

Informacion i Përgjithshëm Gjuha zyrtare: Gjermanisht, Frengjisht, Italisht, Gjuha Romance Kryeqyteti: Bern Sistemi politik: Republikë …
Lexo më shumë

Zvazilend

Informacion i Përgjithshëm Gjuha zyrtare: Gjuha Suati, Anglisht Kryeqyteti: Mbabane Sistemi politik: Mbretëri Absolute Emri …
Lexo më shumë

Zimbabve

Informacion i Përgjithshëm Gjuha zyrtare: Anglisht Kryeqyteti: Harare Sistemi politik: Republikë Presidenciale Emri zyrtar: Republika …
Lexo më shumë

Zelanda e Re

Informacion i Përgjithshëm Gjuha zyrtare: Anglisht, Maori, Gjuha e Zelandës së Re Kryeqyteti: Wellington Sistemi …
Lexo më shumë

Zambia

Informacion i Përgjithshëm Gjuha zyrtare: Anglishtja Kryeqyteti: Lusaka Sistemi politik: Republikë Presidenciale Emri zyrtar: Republika …
Lexo më shumë

Xhibuti

Informacion i Përgjithshëm Gjuha zyrtare: Arabisht, Frëngjisht Kryeqyteti: Xhibuti Sistemi politik: Republikë Emri zyrtar: Republika …
Lexo më shumë

Xhamajka

Informacion i Përgjithshëm Gjuha zyrtare: Anglishtja Kryeqyteti: Kingston Sistemi politik: Monarki Parlamentare Emri zyrtar: Shteti …
Lexo më shumë

Vietnam

Informacion i Përgjithshëm Gjuha zyrtare: Gjuha Vietnameze Kryeqyteti: Hanoi Sistemi politik: Republikë Socialiste Emri zyrtar: …
Lexo më shumë

Venezuela

Informacion i Përgjithshëm Gjuha zyrtare: Spanjisht Kryeqyteti: Karakas Sistemi politik: Republikë Presidenciale Federale Emri zyrtar: …
Lexo më shumë

Vatikani

Informacion i Përgjithshëm Gjuha zyrtare: Italisht Kryeqyteti: Qyteti i Vatikanit Sistemi politik: Monarki Absolute Emri …
Lexo më shumë

Uzberkistani

Informacion i Përgjithshëm Gjuha zyrtare: Gjuha Uzbekistanase Kryeqyteti: Tashket Sistemi politik: Republikë Emri zyrtar: Republika …
Lexo më shumë

Uruguaj

Informacion i Përgjithshëm Gjuha zyrtare: Spanjisht Kryeqyteti: Montevideo Sistemi politik: Republikë Presidenciale Emri zyrtar: Republika …
Lexo më shumë

Ukraina

Informacion i Përgjithshëm Gjuha zyrtare: Gjuha Ukrahinase, Rusisht Kryeqyteti: Kievi Sistemi politik: Republikë Gjysmë Presidenciale …
Lexo më shumë
Loading...

Go Top