Ambasada Vjenë

1. Nëntor 2023 – Mbrëmjen gala me rastin e Festave të Nëntorit

2. Panairi Nderkombetar i Librit ne Vjene: 8.–12. November 2023 me pjesemarjen edhe te shkrimtareve dhe poeteve nga Shqiperia.

Go Top