Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano

Zbulo më shumë për shërbimet e Konsullates

Zbulo më shumë për trokitjen virtuale

 

Njoftime të Konsullatës

Sherbim postal per pasaportat biometrike.

Konsullata e Pergjithshme Shqiptare ne Milano njofton te gjithe qytetaret qe aplikojne per pasaporte biometrike prane kesaj perfaqesie diplomatike se tani kane mundesine ti marrin keto te fundit me ane te sherbimit postal direkt ne adresen e tyre te banimit ne Itali dhe jashte saj. Informacione me te detajuara rreth ketij sherbimi do t’ju ofrohen prane zyres se pasaportave diten e takimit per aplikim per pasaporte.

Go Top