Ambasada Zvicër – Bern

Shtatori – Me ardhjen e Ambasadorit të ri, do të zhvillohen takime kortezie me Ambasadorë dhe Përfaqësues nga Trupi Diplomatik të akredituar në Zvicër; Me aktor kyç  të institucioneve vendore që kanë të bëjnë me disa projekte aktuale Shqipëri – Zvicër, …

Ambasada Athinë

Për periudhën shtator – dhjetor 2023 Ambasada ka planifikuar organizimin, realizimin dhe/ose bashkëpunimin në aktivitetet e mëposhtëme:   Shtator:  Takimi vjetor Rajonal i Krerëve të Pushtetit Lokal, me pjesëmarrjen e Shqipërisë, Greqisë dhe Kosovës; Aktiviteti për lancimin e krijimit të …

Ambasada Pekin

Aktivitetet në periudhën Shtator – Dhjetor 2023 janë: Artet vizuale – një urë efektive për mirëkuptimin e bashkëpunimin  kulturor Shqipëri-Kinë.   (aktivitet me riprodhime veprash të artit vizual shqiptar kombinuar me paraqitje origjinale e performime direkte nga autorë kinezë).  Shtator 2023 Organizimi i Festës …

Ambasada Otavë

25 shkurt 2023 – filmi shqiptar “Dashuri dhe turbulenca” në Innis Toën Hall Theatre. 27 mars 2023 – Ceremoni me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas. 27dhjetor 2022 – Koncert i Orkestrës Filarmonike të Torontos me rastin e 35-vjetorit të …

Go Top