Ambasada e Republikes se Shqiperise ne Slloveni

Marrëdhëniet dypalëshe Shqipëri – Slloveni Bashkëpunimi politik Marrëdhëniet diplomatike ndërmjet Shqipërisë dhe Sllovenisë janë vendosur më 9 mars 1992. Marrëdhëniet e Shqipërisë me Slloveninë konsiderohen shumë të mira, të qëndrueshme dhe pa asnjë çështje të hapur. Midis palëve është zhvilluar …

Go Top