Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Izrael

Marrëdheniet dypalëshe Marrëveshjet dypalëshe me Izraelin Marrëveshje midis Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Shtetit të Izraelit për bashkëpunimin në fushën e arsimit kulturës dhe shkencës, nënshkruar më 28.11.1993. Marrëveshje ndërmjet Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë …

Go Top