Keshila para udhetimi ne Rusi

Njoftim mbi shtetin e Katarit

– Për shtetasit shqiptarë, që dëshirojnë të udhëtojnë në Shtetin e Katarit, ju informojmë se mbajtja dhe hyrja me produktet e duhanit si më poshtë, në këtë shtet do të ketë pasoja ligjore:

  1. Chewing tobacco (duhan i përtypshëm)
  2. Cigare elektrike, shisha dhe gjenerikën e të gjitha produkteve të duhanit
  3. Chewing tobacco të të gjitha formave ose markave
  4. Pajisje automatike për shitjen e cigareve
  5. Reklamimi, Promovimi ose Sponsorizimi i duhanit ose derivateve të tij
Go Top