Keshila para udhetimi ne Rusi

Njoftim mbi shtetin e Egjiptit

– Për shtetasit shqiptarë, që dëshirojnë të udhëtojnë në Egjipt, lutemi gjeni bashkëlidhur udhëzimin për mbajtjen e ilaçeve për përdorim personal, gjithashtu sasinë e lejuar të medikamenteve, produkteve kozmetike, produkteve veterinare, si dhe tabelën me ilaçet apo produktet e ndaluara.

“Guidelines for carrying medicines with travelers to Egypt for personal use”

Go Top