‼️ Bullgaria

Në vijim të masave për të parandaluar përhapjen e virusit Covid-19, Bullgaria ka vendosur zbatimin e masave të mëposhtme nga data 21 mars, ora 00:00: kufizimin e udhëtimeve ndërkombëtare nga data 20 mars në mesnatë dhe udhëtimeve ndërqytetase. Qytetarët do …

Go Top